Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och erbjuder generösa lärmiljöer. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till åk 6 och vi erbjuder fritidshem för elever till och med åk 3. Hela vår skola genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje där engagerade pedagoger möter engagerade elever. Tillsammans inspirerar vi varandra och vi lägger stort värde i att visa ömsesidig respekt; behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Hos oss är alla viktiga och du saknas när du inte är i skolan, elev som pedagog.

onsdag 11 oktober 2023

Vilken härlig skogsutflykt!

Idag har vi på Gustaf Adolfsskolan varit på skogsutflykt till Vrinneviskogen. Det var en lång promenad dit, så när vi väl kom fram smakade det bra med fika. Sen fick eleverna leka i skogen och flera elever passade på att leta efter spännande växter och samla olika natursaker.

En flugsvamp...



många kottar...


en stor och tung sten...

och blåbär!


Vi har jobbat med hösten på No-lektionerna och på träden kunde vi se att löven nu har skiftat färg och snart faller de ner från träden.

Här är det eklöv som har börjat att skifta färg.

Efter en lång lekstund blev det efterlängtad lunch med goda pannkakor från skolan.


Därefter var det dags att gå tillbaka till skolan. Då var många elever väldigt trötta!
När vi var tillbaka på skolan igen kom vi fram till att vi nästan gått 6 km till och från skogen. Det är 6000 m och det blir MÅNGA steg! Bra jobbat klass 1!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar