Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och erbjuder generösa lärmiljöer. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till åk 6 och vi erbjuder fritidshem för elever till och med åk 3. Hela vår skola genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje där engagerade pedagoger möter engagerade elever. Tillsammans inspirerar vi varandra och vi lägger stort värde i att visa ömsesidig respekt; behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Hos oss är alla viktiga och du saknas när du inte är i skolan, elev som pedagog.

fredag 1 september 2023

Arbete med miljö och återvinning i klass 2

På NO:n och SO:n arbetar vi just nu med miljö och återvinning. 
I det arbetet kommer vi att besöka en återvinningsstation. Vi kommer även att besöka en pantstation där eleverna kommer att få panta petflaskor och aluminiumburkar. Pengarna för panten kommer vi att använda för att köpa en egen fotboll till klassen.
Bara denna fredag har vi lyckats samla ihop 83 kr!
Vi har läst fakta, sett på film och pratat om vad sopor är och att det är viktigt att sopor sorteras på rätt plats efter vilket material de är tillverkade av. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar