Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

onsdag 2 maj 2018

SEXORNA GÅR IN PÅ SLUTSPURTENEn dryg månad kvar på GA

Hej bästa klassen!
Vi har mycket roligt framför oss. Det kan vara bra att ha detta på ett papper för att kunna planera:

Måndag 7 maj ska 6:an ut på hajk. Ni kommer snart att få ett speciellt PM för detta.

Torsdag 31 maj är det Stadium Arena.​ Dagen då vi i årskurs 6 arrangerar dagen för de yngre barnen.

Måndag 4 juni är det avslutningsmiddag för årskurs 6. Den startar 14.30 och du får möjlighet att gå hem några timmar tidigare för att fräscha upp dig.

Tisdag 5 juni är det Söderporten Cup och klasserna 4-6 spelar fotboll i Hageby hela dagen.

Tisdag 12 juni åker 5an och 6an till Stockholm. Vi kommer inte hem i vanlig tid utan något senare. Det innebär att du är ledig på förmiddagen 13 juni.


Vid samtliga tillfällen får du lunch eller matsäck från skolan.

Allt gott!

Jalaa, Filiz, Sonella och Jörgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar