Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

söndag 15 april 2018

Veckobrev klass 4, v.16


Veckobrev klass 4, v.16

Vi har haft en bra vecka. Det var roligt att så många av er kunde komma och besöka oss på Öppet Hus. Vi hoppas att ni hade en trevlig stund.
När nu boken om familjen är klar, kommer vi att fortsätta träna på att skriva, både berättelser och andra slags texter.
Vi har läst en berättelse om vänskap och pratat om en tsunami. Nästa vecka ska vi se film på engelsklektionen om den här sanna historien.
I NO håller vi på att avsluta temat Vatten och Luft. Prov vecka 17.

Läxor
Måndag: Matte-uppgifter ska vara klara
Onsdag: engelska-glosor s.84, tom ”cooking”
Fredag: Läsförståelse

Övrigt
 Fredag 20/4 ska vi på utflykt med Ekoturen, till en sjö utanför Åby. Där ska vi undersöka naturen och livet i vattnet.
Ta med mellanmål (frukt, smörgås och dryck) och stövlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar