Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

onsdag 25 april 2018

Vårpyssel

Vi på  frita har alltid aktiviteter som passar med årstider. Nu när det är vår, brukar vi vara längre ute på gården och utnyttja av solen, när den är framme ;). Även gå till park och fotboll förstås och med mera.

Nästan två veckor nu har vi jobbat med "vår pyssel" och de hänger nu på en tavla som är i skaparrum. Våran elever är så duktiga på att pyssla. Pedagogerna får visa hur man gör och eleverna får själva träna på hur ska de göra. 

 
 Resultatet:

Att bygga är också populär mellan eleverna, och många elever är verkligen duktiga på det.
                                        
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar