Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

tisdag 10 april 2018

Lärorik dag på Kolmårdens djurpark på klass 2 A och 2 B.

Idag var det äntligen dags att åka till Kolmården.

Ser ni det fina lodjuret?

Vi fick se de 4 stora rovdjuren i Norden och träffa experter från djurparken som kunde berätta mer för oss om dem.

Vi fick även gå in till tamgetterna och deras killingar.

Innan vi åkte hem fick vi se Delfinshowen.

Imorgon onsdag 11/4 är det ÖPPET HUS på skolan kl.13-16. Kom in i våra klassrum så får ni se fler bilder från dagen i Kolmården. Vi kommer även att visa annat som vi har arbetat med.


VARMT VÄLKOMNA! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar