Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

torsdag 29 mars 2018

VECKOBREV ÅRSKURS 6


VECKOBREV FÖR VECKA 15 ÅRSKURS 6 

Hej alla kommande påskfirare!

Efter ett skönt påsklov kör vi igång igen måndagen 9 april. Det blir en vecka som kännetecknas av nationella prov i matematik. Dessa hålls på tisdagen och torsdagen. Eleverna får då sovmorgon till 09.00 då de bjuds på frukost i skolan. Ta gärna med frukt och vatten som kan vara bra att ha under provet.

Träna gärna på lämpliga matteuppgifter på Bingel eller på www.kimsmatematik.com under påsklovet!

Arbetsområdet om stormaktstiden har avslutats med prov idag, fredag. Det blir också ett nytt innehåll på musiklektionerna efter lovet.
Arbetslag 6 genom JörgenInga kommentarer:

Skicka en kommentar