Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

torsdag 15 mars 2018SJUKANMÄLAN ÅRSKURS 6 

Under en period har vi haft det lite rörigt med sjukanmälan och förmodligen har ni föräldrar känt samma sak. Grejen är väl att vi nu är fyra mentorer som alla jobbar olika tider.
Så nu inför vi ett nytt system med ett gemensamt telefonnummer:

072 5939589

Denna telefon har vi gemensamt tillgång till. Skicka sms eller tala in ett meddelande (på svenska). Vi kommer att lyssna av denna telefon varje morgon och föra in i vårt frånvarossystem. Helst ser vi att ni ringer före 08.20.
Exempel:
Putte fick magsjuka i natt. Han kommer att vara hemma från skolan idag. Med vänlig hälsning Birgitta.

Med vänlig hälsning / Filiz, Sonella, Jalaa och Jörgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar