Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

onsdag 21 mars 2018

Dans och sång


I våran aktivitet har vi nästan varje dag dans. Våran mål med detta är att ge eleverna möjlighet att uppleva rörelseglädje, därigenom utveckla ett intresse för att vara fysisk aktiva och förståelse till hur rörelse påverkar våran hälsa och välbefinnande.

Därför dansgänget som eleverna döpte till "Dance power" fick uppträda till alla elever och personal som går på frita, och sen en tjej och en kille från klass 2:an fick sjunga en sång som heter  "16 svenska hits". Det var väldigt uppskattat och väckte intresse hos andra elever.


   


                                                                                                                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar