Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

måndag 26 februari 2018

klass 4, v.9

Hej och välkomna tillbaka till skolan! Hoppas alla haft ett skönt lov.
Här kommer lite extra information angående veckans läxor:

Tisdag 27/2:  NO-prov
Onsdag 28/2: Eng-diagnos
Fredag 2/3:  Veckans ord
+ Läsläxa hela veckan: 20 min/dag .(vi kommer att fortsätta med detta fram till påsklovet) Låna bok på skolans bibliotek eller stadsbiblioteket, eller läs bok du har har hemma. Läs högt för någon, eller tyst för dig själv. Fyll i läsloggen , där också målsman skriver  sin signatur för det du läst.

Övrigt:
På torsdag är det simning som vanligt.
Barnen får idag hem information om Öppet hus på Kulturskolan onsdag den 7/3, dit man får gå och prova på att spela olika instrument. Kan varmt rekommenderas!
                                                      Trevlig vecka!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar