Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

fredag 9 februari 2018

2 A på hal is

Idag har vi i 2 A åkt skridskor på Bollspelaren. Vi åkte spårvagn dit och hem och så fick vi gå en promenad för att komma fram till Bollspelaren. Det blev en härlig förmiddag med vackert väder och glada elever som kämpade på och hjälpte varandra. Det smakade gott med lite fikamatsäck mellan åken på isen.

Nu önskar vi alla en trevlig helg! På måndag ses vi igen. Då ska alla ha med sig sin läsläxa i väskan och ha övat många gånger på texten och gjort uppgifterna till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar