Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

fredag 16 februari 2018

2 A gör klart sina berättelser

Idag har eleverna i 2 A gjort klart sina berättelser, som de skrivit i grupper på Ipads. Idag fick de skapa små böcker genom att klistra in bilderna med tillhörande text. Efter lovet ska vi läsa upp berättelserna för varandra och sedan fortsätta arbeta med berättelser på lite olika sätt.


Nu önskar vi alla elever ett skönt sportlov! Vi ses igen måndag 26/2 kl. 08.20. Glöm inte att läsläxan ska vara gjord och vara med i väskan till skolan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar