Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

onsdag 17 januari 2018


VECKOBREV ÅRSKURS 6

Just nu är det full fart på utvecklingssamtalen. Kul att se er föräldrar här i skolan!

Jalaa vill påminna om att det är inlämning av matteläxan kommande tisdag.

Nästa vecka kommer vi att ha judo på idrottslektionerna med stöd av Idrott utan gränser. Ombyte skall med både onsdag och torsdag alltså. Vecka 5 och framåt kommer idrottslektionen på onsdagar att vara teori i klassrummet.

Arbetslag 6 genom Jörgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar