Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

tisdag 16 januari 2018

2 A övar på familjeord på engelska

Idag har vi fortsatt att öva på familjeord på engelsklektionen. Först repeterade vi alla orden, som vi samlade förra lektionen, efter att ha sett på del 10 av "The game", som då handlade om familjeord. Sedan fick eleverna en bild att klistra in i sin engelskbok och vi lärde oss en sång att sjunga till bilden till melodin "Björnen sover". Vi sjöng den många gånger och det gick riktigt bra! Till sist fick eleverna arbeta med ett eller två arbetsblad. En trevlig engelsklektion med aktiva och intresserade elever!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar