Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

torsdag 21 december 2017

Snart är det jullov!

Idag har vi i 2 A på em bl.a. lärt oss en julsång på engelska. Sedan gjorde vi lite julpyssel. Eleverna fick göra granar. Det var lite knepigt, men de hjälptes åt och det blev fina resultat. Ikväll ses vi på julavslutningen. Sedan är det jullov. 

Vi önskar alla elever och föräldrar God jul och ett Gott nytt år! Vi ses igen tisdag 9 januari 2018 kl. 08.00. Då ska vi gå till simskolan. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar