Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

fredag 29 december 2017

Jullovs kul

I veckan har vi hittat på massor av kul på fritidshemmet. Vi har bland annat spelat flera spel samt pysslat då vi gjort julkort. Vi har även gått till biblioteket med barnen, bakat kladdkaka och chokladbollar. Idag hade vi en riktigt mysig spadag då massage och manikyr/pedikyr erbjöds. Barnen har även önskat en filmdag så det blev Alvin&gänget som de fick se på storbildsskärm på fritidshemmet. Vi ser fram emot att få uppleva och göra de spännande aktiviteter som väntar oss nästa år bland annat skridskoåkning, parkutflykt och att få dansa just dance med mera. Vi önskar er ett riktigt gott nytt år. Önskar fritidspedagogerna på Gustafadolfsskolan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar