Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

tisdag 19 september 2017

År 6 - veckobrev v. 38-39

Norrköping 20170912

Hej,
Vi vill påminna om att utvecklingssamtalen har startat. Varje förälder har fått en kallelse.

Vi har startat ett nytt arbetsområde i svenska och SO. Allt material och information ligger i Google Classroom.

På torsdag och fredag vecka 38 är det prov på Europa. All information finns i Classroom.

Vi inbjuder till föräldramöte onsdag 27/9 klockan 17.30. Den nya rektorn Karin Bennerhed kommer att vara på plats. Halva mötet har vi gemensamt i stora salen och andra halvan i respektive klassrum.

På skolan har vi en handlingsplan för hot om våld. Det innebär bland annat att vi håller skolan låst vilket gör att man behöver förboka möten med personal och att man behöver ringa upp till mentorn om man ska lämna idrottskläder och liknande.

Igår hade vi Skoljoggen i Oxelbergsparken. Alla jobbade jättebra, men ändå hamnade vi på tredje plats efter femmorna som vann och fyrorna som kom tvåa. Resultatet baserades på ett genomsnittsvärde. Vi gratulerar femmorna!


Ha det bra bästa klassen och föräldrarna!
Åsa, Pernilla, Linda, Amal, Jalaa och Jörgen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar