Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

torsdag 27 april 2017

Stadium Arena del II
Varje år åker vi till Stadium Arena. Där brukar vi ha friidrott och olika lekar. Lärarna gör grupper till oss, vi är i olika grupper med små och stora barn.
De som går i klass 6 leder tävlingen och är funktionärer. Vi brukar göra massa grejer som fotboll, basket, springa. Till sist gör vi en tävling, klasserna springer en stafett det är tre flickor och tre killar i varje lag, den klassen som kommer först är vinnare. I år vann 1b bland de yngre barnen och femman vann för andra året i rad bland de äldre barnen. Grattis!

- Vi sprang för vår gamla lärare Ola, sa Nadja Nyborg i femman efter loppet.        Nadja Nyborg och hennes klasskompisar kämpade till äran av sin gamle lärare Ola.


      Lärarna Christina, Helena och Åsa var några av  alla funktionärer.


      Gustaf Adolfsskolan ligger verkligen i Norrköpings centrum. Igår var det friidrott, lek och tävling som var det mest centrala när skolan genomförde sin traditionella friluftsdag på Stadium Arena.
Antzela, Carlos och Jörgen för GA Bloggers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar