Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

torsdag 6 april 2017

Lek i Vasa parken tillsammans med förskoleklassen

Den här veckan har varit lite annorlunda för förskoleklassen. Vi har som vanligt sett på mattelandet i den blåa gruppen och på bokstavslandet i den vita gruppen.


I den blå gruppen har vi  jobbat med att dela upp saker i matten och då lärde vi oss om hela och delar. Den blå gruppen har även jobbat med trafik. Då gjorde vi klart vårt trafik kollage. Vita gruppen har haft idrott, då hade de hinderbana.


Den här veckan så har grupperna lekt mycket tillsammans. I tisdags var vi i Vasa parken och lekte allihop och idag så var vi tillsammans med resten av skolan varit på framsidan, där hade vi äggpickningsturnering. 5B vann den och fick godis.


 "Vi byggde sandslott"


"Här är det jätte bra att leka jaga"

"Vasa parken är rolig att leka i"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar