Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

fredag 24 mars 2017

Veckobrev v.13 , 5A

Veckobrev v.13 5A

Veckans besök på Visualiseringscenter var en häftig upplevelse! Jag hoppas barnen har berättat hemma om vad vi fick se och göra.
Nästa vecka kommer vi att jobba mycket med böcker och läsning. Eleverna kommer att läsa hemma och i skolan, och även få lyssna på böcker som vi vuxna läser. Vi ska också läsa om författare och göra bokrecensioner.
Läxor v.13
Tisdag: Skriva färdigt återberättande text om besöket på Visualiseringscenter (Susannes grupp)   +  Läsa
Onsdag: Engelska- s.25, läsa och översätta     + Läsa
               
Torsdag: Geografi ”Världen och kartan”  + Läsa
Fredag: Matte- multiplikation   +Läsa
             
Trevlig helg!

önskar Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar