Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

onsdag 29 mars 2017

GA Bloggers börjar jobbaDe flesta skolor har ju något som heter elevens val - så även vi på GA. För några veckor sedan började jag att jobba med en grupp som ska blogga lite extra om livet här på skolan. De går i klasserna 4 och 5. Ni kan se dem på bilden här ovanför. Övre raden från vänster Nadja, Sabri, Lidia, Carlos och Antzela. Nedre raden från vänster Perla, Elisabeth och Elias.

Perla och Elisabeth fick rivstarta och bevaka en nyhet. Vi hade nämligen brandövning förra torsdagen. Så skribenten och fotografen pratade med vår nya rektor Åsa om hur det gick med utrymningen av skolan. Snart ska ni kunna läsa om detta. Var? På bloggen förstås!

Hälsningar Jörgen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar