Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

tisdag 28 mars 2017

Alla föräldrar, välkomna till GA nästa vecka!

Hej,

Vi har besöksvecka på GA. Eleverna kommer då att visa upp saker som de har arbetat med och lärt sig. Ni har också chans att se hur en ”vanlig” lektion går till under en skoldag.

 1A
Önskar föräldrarna välkomna på drop-in på tisdagsförmiddagen 4/4. Vi kommer att sjunga något, eleverna visar upp sådant de arbetat med och vi påskpysslar tillsammans. 

1B

Bjuder in alla föräldrar på drop-in våffel -cafe, onsdag 5 april. 
Eleverna visar Imovie-film med teknikgåtor och elevernas arbetsmaterial. Dessutom kanske eleverna kommer tipsa om böcker.


År 2
År 2 önskar alla klassens föräldrar välkomna på drop in på torsdag förmiddag den 6 april mellan klockan 08.20 och 11.00. Då påskpysslar ni tillsammans med ert barn och barnen bjuder er på våfflor med grädde och sylt.

År 4

Klassen bjuder in föräldrar på internationell lunchbuffé mellan 11.00-12.00 på fredagen.

År 6

Välkomnar alla föräldrar i klassen till vårt klassrum på torsdagen (9-12) eller fredagen (08.20-09.40 samt 12.30-13.40). Där visar vi upp de filmer som eleverna gjort tillsammans med Cnema samt att eleverna presenterar sina olika ”Grej of the Day”.Ni kan också titta på:

  • vårt lästräd med bokblad som finns i matsalens korridor.
  • elevers bokrecensioner samt författarporträtt, även dessa finns i matsalens korridor.

Vänliga hälsningar från oss på Gustaf Adolfsskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar