Gustaf Adolfsskolan befinner sig mitt i centrala Norrköping. Vårt strategiska läge gör det möjligt att nyttja stadens alla utbud samtidigt som läget också ger oss närhet till naturen. Skolan är byggd 1897 och är en fantastisk lärmiljö. Våra kompetenta pedagoger tar hand om barn från förskoleklass till år 6. På skolan finns också fritidshem.

Skolans verksamhet genomsyras av lustfyllt lärande och arbetsglädje genom engagerade pedagoger, varierande arbetssätt och att vi ser möjligheter. Skolan kännetecknas av engagerade elever och lärare med höga ambitioner som vet att alla kan lära sig. Vi inspirerar varandra och känner en glädje i skolarbetet. Vi behandlar varandra med respekt genom att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi följer uppgjorda regler samt känner arbetsro i skolarbetet. På skolan är alla lika värda. Alla ska känna sig välkomna och trygga och få ett trevligt bemötande och det råder struktur och ordning. På vår skola är alla barn allas ansvar. Vi är skolan i city med stor mångfald med fokus på språkutveckling och alla undervisar i genrepedagogik (SOL). Vi tycker det är viktigt med studiehandledning till elever med annat modersmål än svenska.

fredag 3 februari 2017

År 6 - vecka 6

Hej,
Nästa vecka är det äntligen dags för de nationella proven i svenska. De senaste två veckorna har vi tränat massor. Alla i klassen är mycket motiverade och de har bett om extraläxa över helgen. Helt fantastisk inställning. Det här kommer att bli kul!

Proven genomförs på tisdagen och torsdagen. Dessa dagar börjar eleverna 09.00 och skolan bjuder dem på frukost i klassrummet innan proven startar. Alla jublade när vi berättade detta. De kommer att sluta ca kl. 14.00 men vi kan tyvärr inte säga en exakt tid eftersom det beror på hur lång tid man behöver på proven.

Hör av er om ni har några frågor!

//Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar